måndag 31 mars 2014

Gunga med mig- Thailand!

Receptet för en bra semester: att vara tillsammans med någon man tycker om, att vara ärlig, lyssna inåt och utåt. Att de är okej att vara lite ny och osäker. Gunga lite grann.

BANGKOK
"It's bussie there" som 19 åriga Watt från hotellet på Koh Kood sa och skakade på huvudet när vi pratade om Bangkok. Ja det var "bussie" men kul också med shopping i alla former. Afternoon tea på hotellet. Båtfärd till nattmarknad på andra sidan floden. Och världens största frukostbuffé.









KOH KOOD
Han skakade på huvudet och sa: "I like it here, it's nice and calm." Ja Koh Kood var verkligen lugnt och skönt, som ett litet paradis. Tyst tyst och mörk mörk på kvällarna, bara syrsor som spelar i djungeln. På dagarna blå himmel, sol och klarturkost vatten. Lite liv ibland med barn som sprang omkring här och där, söta (för de mesta).  











Vi sitter på bryggan på Koh Kood och får en liten prat stund med Watt medan vi väntar. Han passar på att fråga de där frågorna som de flesta tonåringarna oberoende plats på jorden vill ställa. Hur träffades ni? Hur länge har ni varit gifta? Vad tycker ni om hos varandra? Vi svarar så gott vi kan. Så kommer båten till Koh Chang och vi önskar Watt lycka till med framtid och kärlek.

KOH CHANG
Åker speed boat. Jag är överlycklig över att vara på havet och Erik livrädd. På Koh Chang blir man uppassad så de känns konstigt. Får massage och bodyscrub. Lyxigt. Bröllop på stranden och bruden vandrar genom solstolarna. Inte ett bröllop utan en tår i min ögonvrå, gäller även i Thailand. Högläser avsnitt ur boken "En man som heter Ove" och skrattar så tårarna rinner. Hyr vespa och åker upp och ner för branta backar. Djungel och berg.













..gungar lite grann!

2 kommentarer:

  1. ser ut som ni haft det fantastiskt! Ska bli kul att höra om resan. Gillar gungbilderna. kram

    SvaraRadera